E-mail от Букурещ и въпрос за декларацията

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
momo

E-mail от Букурещ и въпрос за декларацията

Мнение от momo »

Току-що получих писмо за изпращане на паспортите и оригиналните сертификати. Искат също така декларация за финансовите средства, която според тях сме подписали пред Квебекския служител. А ние такава декларация не сме подписали, тъй като на самото интервю нямахме доказателство за финансовата ни независимост.
Моля, дайте ми съвет - да пиша ли във Виена? Може ли да няма никаква координация между двете посолства!!!!
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Честито!!! Дано да се оправите с декларацията и много бързо да се похвалите с виза в паспорта!!!
Много успехи в Канада!!!
Може ли да дадете датите ви за ориентир!!!
momo

Dati

Мнение от momo »

Може, разбира се, въпреки сърцебиенето, което имам от 1/2 час

Интервю: 21.08.2003
Медицински: 26.01.2004
1-ви мейл: 25.02 за потвърждаване, дали имаме оригиналните сертификати 2-immigration
2-ри мейл: Днес: за изпращане на паспорти, сертификати и въпросната декларация, която ми вдигна кръвното. Къде да я търся? Тя в някаква определена форма ли е или.....
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Няма място за притеснения

Мнение от Linko »

Momo,
След като вече имате доказателство за финансова независимост, какъв ви е проблема? Пращате този документ и толкова, те точно това искат. Не е необходимо да изпадате в педантизъм и да търсите точно "Декларация за...", не забравяйте само да направите превод на документа и го изпратите заедно с оригинала.
Успех!
Заключено