Дали да обявявам 2 више ако не е завършено?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Дали да обявявам 2 више ако не е завършено?

Мнение от Kpetrov »

Чудя се дали да обявявам 2 више ако не е завършено?
Дали интервюиращия ще каже сертификати като покажеш дипломата?
Щото повече не ми се чака а да се дипломирам ще мога вероиатно чак есента
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

За образованието

Мнение от Linko »

Няма какво да се чудиш, обявявай всеки един учебен час, който е допринесъл за повишаване на твоето образование. НО.... прави сметка, че трябва и да ги доказваш документално след това.
Иначе, нали разбра вече, че канадците не гледат само образователната степен, но и времето за образование и обучение. Те и по този признак извършват приравняването на образователните степени, получени извън Канада?
Ончо

Серсем с тебе серсем!

Мнение от Ончо »

Накъде си тръгнал с твоите "виши" образования, бе, шемет балкански. На тебе и основното ти е много.
За тебе тук, в Канада място няма. Ти българския не си научил, засили се към чужбина.
Ти от Каспичанския факултет на Университета от Долно Койнаре ли ги имаш тези "виши"?
:roll:
borimira2

Re: Дали да обявявам 2 више ако не е завършено?

Мнение от borimira2 »

Pishi vsichko, samo shte te e v tvoja polza!!! No pishi che v momenta uchish, ne kazvai che si zavarshil, Ako se naloji na intervjuto mojesh da vzemesh slujebna belejka che si student, v sluchai ne si gotov. Na intervjuto vinagi mojesh da nosish dopalnitelni dokumenti! Mojat savet e DA!!! kolkoto poveche kamani po tehnite kratuni tolkova po-dobre!!! Kato chast ot procedurata mnogo gi tzenjat tezi neshta, vse po-malko shte sa ti nujni:))

Kpetrov написа:Чудя се дали да обявявам 2 више ако не е завършено?
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

За ОНЧО

Мнение от Kpetrov »

За "ОНЧО"
К'во да ти кажа ончо много си ми смешен. LOL
Да не мислиш, че докато шефа ми виси на главата, ще ти мисля за някакъв си правопис още повече, че съм свикнал да пиша на латиница.

Второто за да го плащам даже и нощни смени съм бачкал и то през ден.
Ама за какво съм седнал да се обяснявам на някакъв смешник дето даже името и къде живее неможе да напише
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Приложи си към формулярите дипломата за първото висше и академична справка за второто. Струва 15 лева издаването й. В нея ще ти бъдат записани всички взети изпити и техните хорариуми както и оставащите. Пише и кога следва да завършиш семестриално. Това ти е най-солидното доказателство. Ще си я носиш и на интервюто ако дотогава не си се дипломирал. Или ако имаш напредък в изпитите си вадиш по-нова за интервюто.
Успех!!!
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

Обяви го.. Например със някаква бележка че го учиш и че ще го завършиш там еди кога си. Всеки документ ще ти е от полза ама как ще съчетаеш това със стажа си се чудя. Как смяташ да им обясниш че си учил редовно и същевременно си работил- платено поне 8 часа на ден?? Имаше такива случаи описани при които на интервюта се сваляха точки е се изваждаше от стажа например -25, -50%. Просто им казваш едно обаче на тях им трудно да го приемат и си правят такива комбинации- работил си нощни напр. 2 години ама на консула му е трудно да го осъзнае и възприеме че и си учил едновременно и ти вади половината точки за тия две години. Тъй че се замисли не само за представянето на фактите но и за тяхното безконфликтно и убедителното съчетание. :beer: "Щото възникне ли кофликт в системата програмата се скапва" :wink:

Кога ти беше интервюто?
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

yaiuat написа:
......... Всеки документ ще ти е от полза ама как ще съчетаеш това със стажа си се чудя. Как смяташ да им обясниш че си учил редовно и същевременно си работил- платено поне 8 часа на ден?? Имаше такива случаи описани при които на интервюта се сваляха точки е се изваждаше от стажа например -25, -50%. ......
Точно и мен ме тормозиха по тия въпроси, но не ми свалиха нито точка. Дори ми качиха точки за това, че беше минало известно време и стажа ми се беше увеличил. Аз бях задочно и много трудно убедихме интервюиращата, че това е легална форма на обучение, но все пак го разбра!!! Мисля, че като си има съответните документи няма да му бъде трудно да ги убеди, че всичко си е редовно. Може в да си извади служебна бележка или референция, в която да пише, че е на пълно работно време - 8 часа дневно, 40 седмично, за да избегне каквито и да било конфликти.
Заключено