Ц200, мойте уважения! Първо, защото защото теглиш по една на ум на такива като Деситчето и второ, защото си тръгнал да помагаш! Великденско настроение сигурно...c200 написа:Обикновено на такива спешни като теб им тегля по една наум за всеки използван препинателен знак и отминавам, оба4е ко ми става днес не знам.Dessita написа:Добре де, Bily T , та нали форума е за да ми помага!???!!!Явно е, че нямам особено много време да се ровя в Internet. Дайте ми името или сайт на Пожарната в Монреал!
The Lord works in mysterious ways.
Сладурчета, които сте ТАМ - не се канадейте....
-
VorGrigorov
"The one thing you cannot trade for your heart's desire is your heart."
- Helena
Оххх, мерси лельо ЕкимкеЛеля Екимка написа:Десита, от известно време наблюдавам твоите теми - от чисто любопитство...
Имай предвид, че всички сме минали по твоя път, така че определения като това в заглавието ти не са особено подходящи и това, в случай че желаеш да ти се помогне...
Ние разбираме че ти нямаш време да се ровиш, но по какво позна, че останалите имат такова, за да ти свършат работа?
Приеми го като градивна критика, щото не обичам да се заяждам...
Аз пък ще се заям с Десита, щото пък не обичам някой да ми се прави на голямата работа.
Деситке, ти си печена явно, ама всичко това, може с няколко клика да се намери в Гуглето, чичко Гугъл всичко си казва.
Я вземи се поразтърси малко, интелигентен човек си - и мъж ти и той, висши образования, езици.
Айде, и наслука.
Неразбрах обаче...кой се канадее и защо реши, че е така
Ако си мислиш, че интервюиращия ще го впечатлиш с разпечатани оферти за работа от разни сайтове жестоко се заблуждаваш
А,забравих...питай него с какво помага Българската църква на емигрантите-нали и това те вълнуваше-незнам дали раздава хляб и чорба...но е възможно 
Деси прочете ли сега отговорите на новите поканатчени българи.Прави ли ти впечатление колко злоба лъха от тях.Та да знаеш от мен друг път не дей да питаш,оправяй се сама ,ако не искаш да те наврат на кучето в гъза.Тук дето пишат по вечето са Чичковци Величковци и за да им станеш симпатична трябва да им олижеш задните части,ама да не ти пука,само не им слизай до нивото.Успех.
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Виж сега, това е просто форум - повечето сме настроени шеговито или строго поучително, защото има доста заблудени хора в България по отношение на тукашната действителност.Dessita написа:С какъвто аршин съдите, с такъв ще съдят и ВАС!
Мен лично ако почнат да ми цитират библейски мъдрости и християнски ценности на отговори свързани с имиграцията в Канада ... ами просто умирам от смях. Представи си, че не всички изповядваме този християнски морал - т.е. недостойни сме за твърдия ти отпор.
Иначе форума може да бъде и готин - стига да му влезеш в лексиката и "душевността"
jadi написа:Ако си мислиш, че интервюиращия ще го впечатлиш с разпечатани оферти за работа от разни сайтове жестоко се заблуждаваш![]()