Здравейте,
Можете ли да ми препоръчате учител по френски в България, който подготвя специално за интервюто и освен това да сте доволни от него.
Ако ми дадете име и информация за контакт - ще бъда много благодарен.
Поздрави,
Борил
Подготовка по френски за интервюто...
Подготовка по френски за интервюто...
"You snooze, you lose!"
Здравей, Борил!!!
Ние сме много доволни от нашата учителка по френски език, която освен че дава частни уроци и преподава по френски език в Алианса .Можеш да й се обадиш по телефона. Смятам, че няма да съжаляваш.
Казва се Ани Грозева, живее в град София на бул. " Мария Луиза " № 99. Ако наистина търсиш добър професионалист по френски език с доста опит зад гърба си и успешно подготвени и преминали двойки на интервюто за френската част на Канада, можеш да се обръщаш към нея.
Телефони за връзка:02/831-49-52;GSM 0889/784-657
Успех!!!!!
Ние сме много доволни от нашата учителка по френски език, която освен че дава частни уроци и преподава по френски език в Алианса .Можеш да й се обадиш по телефона. Смятам, че няма да съжаляваш.
Казва се Ани Грозева, живее в град София на бул. " Мария Луиза " № 99. Ако наистина търсиш добър професионалист по френски език с доста опит зад гърба си и успешно подготвени и преминали двойки на интервюто за френската част на Канада, можеш да се обръщаш към нея.
Телефони за връзка:02/831-49-52;GSM 0889/784-657
Успех!!!!!
Последно промяна от titi на Съб Фев 14, 2004 1:04 pm, променено общо 1 път.
Благодаря!!!
Благодаря, Тити,
Ще се обадя да я питам дали може да ме вземе!
)
Ще се обадя да я питам дали може да ме вземе!

"You snooze, you lose!"
- Rosi i Bobi