Мммм...дааа.....ето,че най-после и мен ме споходи щастието да се явя на това толкова очаквано интервю.След толкова размисли дали ще ме поканят или не, вече имам дата.На всички мои приятели - Вальо&Роси,Ив Хай,Людмил,Милото,Боби и Роси,Илияна,Цвети,Деси...и всички други,които не споменах им благодаря за подкрепата и им пожелавам да продължат да ме подкрепят.Че даже и във вид на халба прекрасна бира.Петък вечер.....пивница Бохеми.....голяма маса.....и все хубави хора.Сега се отваря работа и учене, но всъщност ние никога не сме си и мислили че ще е лесно,нали? Наздраве на всички и ще се видим в петък.
"Каквото и да ви говорят,трябва да знаете,че става дума за пари...." Н.Б.
zdrasti billy,
eto tova se kazva hubava novina
vidia li, a ti ne viarva6e 4e 6te te pokaniat
aide zaliagai nad urocite i minavai, 4e ne mi se idva do bg da te vzimam
i pii 1...2...3 za moe zdrave
Chestito i ot men. A sega bate, zaliagai nad frenskia i uchi zdravo. A ne samo da mi pravish masaji na mladi devoiki. Che dalag pat imash oshte, do koga shte te chakame............
Pii edna i za men,
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Ето това се казва хубава новина!
Бравос, бравос!
Ай хаирлия да е!
Еми, ще поливаме добрата вест в петък, че да върви и по-нататък гладко...
Интервюто е една формалност, която ти дава оценка "Годен" за Канада.
Нема да се плашиш...
И, както казват франсетата, Encore une biere!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
billybg написа:Мммм...дааа.....ето,че най-после и мен ме споходи щастието да се явя на това толкова очаквано интервю.След толкова размисли дали ще ме поканят или не, вече имам дата.На всички мои приятели - Вальо&Роси,Ив Хай,Людмил,Милото,Боби и Роси,Илияна,Цвети,Деси...и всички други,които не споменах им благодаря за подкрепата и им пожелавам да продължат да ме подкрепят.Че даже и във вид на халба прекрасна бира.Петък вечер.....пивница Бохеми.....голяма маса.....и все хубави хора.Сега се отваря работа и учене, но всъщност ние никога не сме си и мислили че ще е лесно,нали? Наздраве на всички и ще се видим в петък.
Благодаря на всички,които ми отговориха и нека от вашите уста в божийте уши.Пу,пу,пу..... кхрр... Олелее,станало време за бирата бе.Е хайде до скоро и пак ще се видим..
I da ne zabravite agneto i vinoto za intervuto. Nalichieto ne intervu ne e opravdanie chovek da ne se naiade s agneshko i da ne se napie...mi taka de. Te i intervuirashtite sa hora (ili pone taka si mislia ).
Искам да благодаря и на Gez и на всички други,които не ги познавам лично (които не са в София де ) напр.Веси.Снощи много пихме и нещо главата ме боли,ама да кажа че си беше и студено де.Тои Вальо беше окупирал печката и раздаваше билети,ама аз като един виден представител на зодията се примъкнах и го изненадах...така да се каже.И мога да кажа също,че съвсем скоро време ще останем много малко тези,които се познаваме и събираме.Така де...всички се изнасят и се изнесоха.Виждам доста нови лица вече.Но нека никои се не пуаши и да попъним бройката.Идвайте,не се колебайте.Знам че доста хора само четат тука и си трайкат,ама нека да запазим традицията и да продължаваме да се събираме.Щото нищо не се знае нали......?
А пък варненци и особено варненки да вземат и да дойдат някой хубав ден,че да направим джамбурето както си му е редът.Амин