Интервю на 06.05 - Гергьовден
- billybg
- Обратна връзка:
Интервю на 06.05 - Гергьовден
Мммм...дааа.....ето,че най-после и мен ме споходи щастието да се явя на това толкова очаквано интервю.След толкова размисли дали ще ме поканят или не, вече имам дата.На всички мои приятели - Вальо&Роси,Ив Хай,Людмил,Милото,Боби и Роси,Илияна,Цвети,Деси...и всички други,които не споменах им благодаря за подкрепата и им пожелавам да продължат да ме подкрепят.Че даже и във вид на халба прекрасна бира.Петък вечер.....пивница Бохеми.....голяма маса.....и все хубави хора.Сега се отваря работа и учене, но всъщност ние никога не сме си и мислили че ще е лесно,нали?
Наздраве на всички и ще се видим в петък. 
"Каквото и да ви говорят,трябва да знаете,че става дума за пари...." Н.Б.
- miloto
- Обратна връзка:
chestito
Billy,
Chestito i ot men. A sega bate, zaliagai nad frenskia i uchi zdravo. A ne samo da mi pravish masaji na mladi devoiki. Che dalag pat imash oshte, do koga shte te chakame............
Pii edna
i za men,

Chestito i ot men. A sega bate, zaliagai nad frenskia i uchi zdravo. A ne samo da mi pravish masaji na mladi devoiki. Che dalag pat imash oshte, do koga shte te chakame............
Pii edna
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
- IvHaydu
- Хайдутин на годината

Ето това се казва хубава новина!
Бравос, бравос!
Ай хаирлия да е!
Еми, ще поливаме добрата вест в петък, че да върви и по-нататък гладко...
Интервюто е една формалност, която ти дава оценка "Годен" за Канада.
Нема да се плашиш...
И, както казват франсетата, Encore une biere!
Бравос, бравос!
Ай хаирлия да е!
Еми, ще поливаме добрата вест в петък, че да върви и по-нататък гладко...
Интервюто е една формалност, която ти дава оценка "Годен" за Канада.
Нема да се плашиш...
И, както казват франсетата, Encore une biere!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
- gez
- Обратна връзка:
Re: Интервю на 06.05 - Гергьовден
Neshto ne me haresvash ti...ama chestito...i dano moqta tema:billybg написа:Мммм...дааа.....ето,че най-после и мен ме споходи щастието да се явя на това толкова очаквано интервю.След толкова размисли дали ще ме поканят или не, вече имам дата.На всички мои приятели - Вальо&Роси,Ив Хай,Людмил,Милото,Боби и Роси,Илияна,Цвети,Деси...и всички други,които не споменах им благодаря за подкрепата и им пожелавам да продължат да ме подкрепят.Че даже и във вид на халба прекрасна бира.Петък вечер.....пивница Бохеми.....голяма маса.....и все хубави хора.Сега се отваря работа и учене, но всъщност ние никога не сме си и мислили че ще е лесно,нали?Наздраве на всички и ще се видим в петък.
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=2892
pomognei na teb.....i ne mi kajete pak "na vsiaka mandja mirudia"...
Gez
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
- billybg
- Обратна връзка:
Re
Благодаря на всички,които ми отговориха и нека от вашите уста в божийте уши.Пу,пу,пу..... кхрр... Олелее,станало време за бирата бе.Е хайде до скоро и пак ще се видим.. 
-
MechoPuh
- billybg
- Обратна връзка:
Искам да благодаря и на Gez и на всички други,които не ги познавам лично (които не са в София де
) напр.Веси.Снощи много пихме и нещо главата ме боли,ама да кажа че си беше и студено де.Тои Вальо беше окупирал печката и раздаваше билети,ама аз като един виден представител на зодията се примъкнах и го изненадах...така да се каже.И мога да кажа също,че съвсем скоро време ще останем много малко тези,които се познаваме и събираме.Така де...всички се изнасят и се изнесоха.Виждам доста нови лица вече.Но нека никои се не пуаши и да попъним бройката.Идвайте,не се колебайте.Знам че доста хора само четат тука и си трайкат,ама нека да запазим традицията и да продължаваме да се събираме.Щото нищо не се знае нали......?
А пък варненци и особено варненки да вземат и да дойдат някой хубав ден,че да направим джамбурето както си му е редът.Амин
А пък варненци и особено варненки да вземат и да дойдат някой хубав ден,че да направим джамбурето както си му е редът.Амин