Zdraveite,
iskam da popitam ako nyakoi ima yasnota po vaprosa:
dali za da kadidatstva6 kato conjoints de fait iziskvaneto za 1 godina savmestno sajitelstvo tryabva da e fact kam momenta na podavane na parvite dokumenti?
ako tova e fact kam momenta na podavane 2te dokumenti dali e dostata4no?
ne moga da otkriya tezi iziskvaniya v saita na pravitelstvoto na Canada.
mnogo ste sam vi blagodarna
neobhodima mi e spe6na informaciya
BLAGODARYA VI!
Savmestno sajitelstvo za conjoints de fait
Здравей !
Отговаря ти М. от Варна.Бях ти обещала да проверя информацията за годеж с последващо сключване на брак в рамките на три месеца на канадска земя,но не успях да разбера къде точно съм го прочела.После като си мисля,дори и това да е така ,вас пак не ви устройва,защото така или иначе ще спечелите само няколко месеца ,а доколкото разбрах от форума,не се препоръчва много брак на канадска земя.С две думи ,този вариант отпада,освен ако някой от форума не се изкаже по въпроса.
Провери с търсачката с ключови думи conjoints de fait,но ти сигурно отдавна си го сторила.Аз лично не намерих особено подходяща информация за вашия случай.Обади се и до скоро.
Провери с търсачката с ключови думи conjoints de fait,но ти сигурно отдавна си го сторила.Аз лично не намерих особено подходяща информация за вашия случай.Обади се и до скоро.

- gez
- Обратна връзка:
Re: Savmestno sajitelstvo za conjoints de fait
He heAngie1 написа:Zdraveite,
iskam da popitam ako nyakoi ima yasnota po vaprosa:
dali za da kadidatstva6 kato conjoints de fait iziskvaneto za 1 godina savmestno sajitelstvo tryabva da e fact kam momenta na podavane na parvite dokumenti?
ako tova e fact kam momenta na podavane 2te dokumenti dali e dostata4no?
ne moga da otkriya tezi iziskvaniya v saita na pravitelstvoto na Canada.
mnogo ste sam vi blagodarna
neobhodima mi e spe6na informaciya
BLAGODARYA VI!
Kak e Asya? Kakvo pravi voinika? Sluji li dobre?
Az mislia, che triabva da e ot parvia formuliar, no dori i da ne e - ne mislia, che shte imash problemi, ako kam nastoqshtata data dokajete godinata!!!!!!! Ne prikluchiha li tezi problemi s vas??? I ne ste li se ojenili oshte - aide de... da tropnem po edno horce....
Gez
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
- yaiuat
- Обратна връзка:
Re: Здравей !
Къде го прочете това че не се препоръчва брак на канадска земя?flyfish написа:..а доколкото разбрах от форума,не се препоръчва много брак на канадска земя.....
savet
Zdravei,
Otnosno vaprosa ti. Edna godina predi podavaneto na parvite dokumenti e iziskvaneto. Nie sashto sme v podobno polojenie, no podgotvihme kletveni deklaratzii ot maika mi, bashtata na priatelia mi i edin obsht priatel. v koito te zaiaviavat che jiveem zaedno na edin adres na semeini nachala ot periodm koito da saotvetstva na iziskvaniata kato srok i zaverihme delaratziite pred notarius.
Dano ideiata ti dopadne. Ako imash neiasnoti, pusni mi lichno saobshtenie, ili tai telefon she ti zvanna. V statiite prdi zaminavane na front page na foruma ima spetzialno posvetena na tozi vapros mnogo podrobna informaztia. Ako si propusnala da ia prochetesh, nepremenno ia pregledai.
Uspeh!
Otnosno vaprosa ti. Edna godina predi podavaneto na parvite dokumenti e iziskvaneto. Nie sashto sme v podobno polojenie, no podgotvihme kletveni deklaratzii ot maika mi, bashtata na priatelia mi i edin obsht priatel. v koito te zaiaviavat che jiveem zaedno na edin adres na semeini nachala ot periodm koito da saotvetstva na iziskvaniata kato srok i zaverihme delaratziite pred notarius.
Dano ideiata ti dopadne. Ako imash neiasnoti, pusni mi lichno saobshtenie, ili tai telefon she ti zvanna. V statiite prdi zaminavane na front page na foruma ima spetzialno posvetena na tozi vapros mnogo podrobna informaztia. Ako si propusnala da ia prochetesh, nepremenno ia pregledai.
Uspeh!
- emyangels
- Обратна връзка:
Re: savet
Това, което сте подготвили е добре, но помислете и за някои други доказателства за всеки случай. Наскоро имаше подобен случай и им искаха още документи. Помислете за общи документчета, които могат да се окажат полезни!!! Каквото и да намерите ще е в подкрепа на декларациите!!! Помислете за регистрации от общи почивки в хотели и квартири, сметки за мобилни телефони, които получавате на общ адрес, лизинги, регистрации в пенсионни, застрахователни компании, общи сметки .................daisy написа:Zdravei,
...Nie sashto sme v podobno polojenie, no podgotvihme kletveni deklaratzii ot maika mi, bashtata na priatelia mi i edin obsht priatel. v koito te zaiaviavat che jiveem zaedno na edin adres na semeini nachala ot periodm koito da saotvetstva na iziskvaniata kato srok i zaverihme delaratziite pred notarius. ...
Uspeh!