Нови снимки на портала

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Нови снимки на портала

Мнение от ssttoo »

3 супер снимки от Монреал, изпратени от нашата приятелка Риба можете да видите в раздела "Още Монреал"

11 снежни снимки стария познайник Марк, маркиращи щрихи от зимното монреалско настроение в галерията Сняг

И директно от китната, макар и малко мъглива столица, нашата кореспондентка Снежи представя галерията Отава

Специални благодарности към авторите на снимките и приемете извиненията ми, че толкова се забавих с публикуването. Мерси!
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

Eto i edno nowo miasto, kadeto mojete da widite dosta snimki ot Montreal, napraweni ot men, a sa6to i dosta drugi interesni ne6ta.

http://www.vcity.ca/index.php?module=ph ... ges&fid=23

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

Estestweno, ne ozna4awa,4e niama da pra6tam powe4e snimki i w bgcanada.com. Wsi4ko zawisi ot swobodnoto wreme, koeto naposledak e deficitna weli4ina.

Samo ne razbiram kak da talkuwam opisanieto "poznajnik", no se nadiawam da e imal wpredwid ne6to polojitelno ssttoo.

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Положително, разбира се!

Ми вече бях употребил думата "приятелка" по адрес на Риба, и за да не стават тавталогии, трябваше да измисля някакъв синоним.
Пък следващото повторение "Марк маркира" е умишлено търсен ефект със закачлив елемент.

С 2 думи - не ми обръщай внимание, късно е, изморени сме (макар и в началото на седмицата) и нещо духовитостта бяга по тъч-линията като куцо пиле със зелен домат ;)

Още веднъж сърдечни благодарности на теб, Марк и на всички дето пращат снимки и статии!
Заключено