Трудна възраст си е тинейджърството наистина, но нали за това сме ние родителите да помагаме на децата си. У нас наистина е "весело", защото хормоните на дъщяря ни и те започнаха от скоро да бушуват (навлезе в първа фаза пубертет). Незнам докато мине третата има още поне 4-5 години.
trans, разбирам те, че ти е много трудно да учиш в момента и да изкараш шоф. курсове, защото аз също съм минала през ада, за да се развивам, тъй като родих млада сина ми на 19, четери години след това дъщеря ми и през цялото време се подготвях за кандидатстуденските изпити (мъжът ти знае при художниците, колко трудно става, почти невъзможно от първият път да влезеш, е освен ако разбира се имаш "вуйчо владика". Бях редовна студентка с две деца. Дъщеря ми израстна в атилиетата, направо си стана недипломиран художник. Трудно е, когато няма кой да ти помага, но щом имаш желание не се притеснявай ще намериш начин да ги изкараш (шоф.курс.)
А за визите, ако е рекъл Господ ще дойдат скоро. Същият ден, в който nobleman съобщи хубавата новина преди това аз си мислех да пусна нова тема, за да се преброим кои чакаме визи