ima li niakoi koito da e doshal ot UK, GB,England ili Anglia

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

ima li niakoi koito da e doshal ot UK, GB,England ili Anglia

Мнение от KolioBalkanski »

all jokes aside, how would you bloody characterize the difference mejdu dvete strani
kade e po got?
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
bateto

Мнение от bateto »

Az imam priyateli v Angliya,no ne sam bil tam i ne moga da spodelya .Moga da razkaga samo tyahnata istoriya .Sled 3g. prestoy v Angliya predprieha procedura za imigraciya v Canada ot Angliya tochno po vremeto kogato i az se zahvanah s tazi ideya ,tova sa mi blizki priyateli ot koito byah chuval mnogo za givota v Angliya i te me otkloniha ot namerenieto mi da imigriram tam ,samo mrankaha i mi obyasnyavaha kolko ne dobar e givota tam ,givee se zatvoreno, skuchno,nesigurno zaradi statuta i mi davaha za primer Canada kato mnogo po otvorena i nekonservativna dargava ,dargavata v koyato vsichko mogesh da postignesh stiga da iskash/interesno otkade gi znaeha tiya neshta ,kogato i ne byaha pomirisvali Canada /.V interes na istinata ,vsyako lyato se pribiraha v Bg. i demonstriraha mater. blagopoluchir ,a na men mi praveshe vpechatlenie ,che vse se oplakvat i mrankat.6 mes. sled kato az byah v Can. vzeha i te vizi i doydoha tuk,sled 6m. si zaminaha obratno ,za tyah Angliya veche beshe nay dobrata dargava .toy el . ingener ot Bg. rabotesht kato el. tehnik v Angliya ,Tya s Angl,. filologiya ot Bg. raboteshta kato bibleotekarka v Angliya obshto za 27pd. na chas .Dumite mu byaha predi tragvane ;Az na tiya pedali svirki nyama da pravya i da im rabotya v razni manifakturi za sglobyavane na plasmasovi igrachki za 4pd. na ch. i da im dokazvam koy sam i kakvi kitapi imam i s dve min. zaplati edvam da varzvam dvata kraya ,i v Angliya ne mi e lesno ,no pechelya 5PATI po veche bez da mi se nalaga da dokazvam ,che sestra mi ne kurva ,shtoto nyamama takava /toya laf ot nego go znam i go izpolzvam ponyakoga/,za rabota koyato ne se iziskava osobenna kvalifikaciya kato moyata /el. tehnik po gilishtno stroitelstvo/ nikoy ne te pita kakvi licenzi i mestni obrazovaniya imash ,naemat te i ako mogesh ostavash ,ako ne tarsish druga ,po princip ima deficit na sreden tehn. kadar i koyto e v sastoyanie i umee da varshi nyakakava rabota e dobre doshal.Sega mi se obagda ot Angliya i vika dobre ,che se varnah ,ako byah ostanal pak styah da si postigna standarta ot Angliya ,da ti kaga ne beshe problema samo za parite,iskashe mi se da giveya v byala dargava s visok standart na givot kakto se reklamira Canada ,no v taya ciganiya nyamashe da izdarga .tova sa negovi dumi ,a az veche ne sam mnogo doverchiv /opita mi ot Canada / ,ta za tova si mislya da otida i da proverya neshtata na mesto ,tova go preporachvam i na teb ,ako iskash zapochni s Bg. za dve sedmici naprimer ,ako nyama da te sbarkat ,ste se uverish ,che ste ti e polezno.
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Уточнение малко встрани от темата: лафът за сестрата и доказването го пусна преди бая години г-н Константин Тренчев.

И друга негова крилата фраза: На калпав космонафт Космосът му пречи. (вариант на популярен експресион за ползване в публичното пространство :lol: )

А за пробите си прав: докато не видиш, не трябва да си въобразяваш каквото и да било.
Обичам да преча
Аватар
vladi64
Обратна връзка:

Мнение от vladi64 »

Kolio,Kolio,pak li ste sipva6 sol v ranata? :evil: Bate,nqma6 si na ptretstava kolko e prav tvoq priqtel! Samo edno sravnenie;jivota v Angliq e mnogo po 6aren,vesel,koloriten i nai-vajnoto po-spokoen.Ili kakto mi kaza edna baba v postata,kudeto burzah za nesto" Mladejo , za kude butza6? Tuk e Angliq,tuk nikoi ne burza za nikude! Po-spokono!"Aide s zdrave i 4akame "spezialistite" da se izkajat. :D 8) :D :beer: :beer: :beer:
Would you like to see Britania Rule again,my friend?
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

merci za otzivite

Bate Vladi
toest bate i Vladi

bate, ti znaesh li che kato si vzemesh dokumentite ot tuk i moje da otidesh na working holiday do angliata ...
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
bateto

Мнение от bateto »

Znam az,no ti znaesh li v Ispaniya pak kakav life e iosobenno po ispanskata riviera.Predi da doyda tuk byah za 2m. v Ispaniya na gosti ,za tam moga da ti razpravyam mnogo i osobenno za soc. im politika .sabirash 60-100k EU ,kupuvash edna kashta ili apartament/istinski/ i s min zaplata ot 1000-1500EU si car ,takava eftiniya ,a narodat se e otdal na egednevni praznici ,ste kagesh ,che vseki den e koleda .Da ne izpolzvam termina kachestvo na givot ,che veche se iztarka ,no varvi i vig. Iska mi se vsichki Bg. kanadci da mogat da se porazhodyat i vidyat po oniya mesta kak e givota i togava da si pogovorim.
laura

Мнение от laura »

Нямаше ли съвсем скоро подобна тема? Тези с личен опит пишеха с червено. Потърси 2-3 страници назад. Имаше доста мнения.
Лаура
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

laura написа:Нямаше ли съвсем скоро подобна тема? Тези с личен опит пишеха с червено. Потърси 2-3 страници назад. Имаше доста мнения.
Лаура
D'OH
az mai zabravih
imashe neshto takova
bp_de

Мнение от bp_de »

Kam Bateto -
Samo ste kava 1 fakt - towa e 100% taka-
W Germany - min rabotna zaplata e 320 EUR na mesez - taka pische w zakona - ta mnogo se samnqwam 4e w Spain e 1000.
trqbwa da ti kava 4e samo okolo 20 % ot xorata w Germany wzimat 1500 i nagore .
Ste spodelq -moi wpe4atleniq ot Spain- werno bqx tam 4 dena za 1_ni testowe - ami dosta po bedno e ot Germany.Edinstwenoto bogatstwo e sa xorata- mantaliteta im e kato BG-skiq .
I taq godina -wsi4ki ot nemzite s koito razgowarqx i bexa xodil na po4iwka w Spain- kazaxa 4e e mnogo skapo -ama mnogo.
Dokolkoto si spomnqm ti imasch nqkakwi priqteli w Spain-i informaziqta ti e ot tam?
Kato kazwat rusnazite - nawsqkade kadeto ne sme -e mnogo xubawo
Заключено