chestito pak!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Gesh

chestito pak!

Мнение от Gesh »

Ot utre analogovite telefoni vece se se taksuvat kato cifrovi naistina!
chestito na vsicki pecelivsi potrebiteli na btk!
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Поради тази причина ние ползваме услугите на мобилните оператори и сме доволни.
Аватар
Sven
Обратна връзка:

Мнение от Sven »

...a takiva kato men, na koito i interneta im e prez analogov telefon napravo udriat the jackpot!
...zapo4va da mi lipsva turskoto robstvo, kogato e triabvalo da se pla6ta na turcite danuk zatova 4e sa si habili zabite dokato ti iadat na trapezata!
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Аватар
DukeNukem

Мнение от DukeNukem »

Sven написа:...a takiva kato men, na koito i interneta im e prez analogov telefon napravo udriat the jackpot!
...zapo4va da mi lipsva turskoto robstvo, kogato e triabvalo da se pla6ta na turcite danuk zatova 4e sa si habili zabite dokato ti iadat na trapezata!
Ти май нещо ... не си в час.! Липсвало му турското робство! :x Като не ти отърва мини на кабел!

"Поради тази причина ние ползваме услугите на мобилните оператори и сме доволни."

Още смях в залата. Не ми казвайте че влизате в нета през рях и имате по-добра връзка от аналоговата!
Аватар
Sven
Обратна връзка:

Мнение от Sven »

...priatelu ne e problema v tova dali mi oturva ili ne... a v tova 4e triabva da pla6tam kato za cifrov telefon sled kato imam analogov, koito puk niama signal to4no kogato mi e neobhodim!
...ina4e oceniavam ritorikata ti...sledva6tia logi4en vupros e kato ne ti oturva za6to jivee6 v BG?
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Да живеят мобилните комуникации и кабелния Интернет! :D
И ние! :wink:
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

"Поради тази причина ние ползваме услугите на мобилните оператори и сме доволни."

Още смях в залата. Не ми казвайте че влизате в нета през рях и имате по-добра връзка от аналоговата!

Да, имам много добра връзка с Интернет, защото съм независима както от БТК, така и аз получавам 1600Kbps.
Аватар
DukeNukem

Мнение от DukeNukem »

titi - Да, имам много добра връзка с Интернет, защото съм независима както от БТК, така и аз получавам 1600Kbps

Ма тя страшна тази скорост бе... къде я намерихте, направо не е за вярване !!! :lol:
Заключено