Знае ли някой дали първият пакет от документи може да се попълни от интернет. Мога ли да го направия сам. Ако е така за какво трябва да внимавам?
Мерси!
Първи пакет документи
Първи пакет документи
Живей както желаеш, но не пречи.
- darklady
- Непокорна
Re: Първи пакет документи
Какво означава според теб "да се попълни от интернет"?Chanliev написа:Знае ли някой дали първият пакет от документи може да се попълни от интернет. Мога ли да го направия сам. Ако е така за какво трябва да внимавам?
Мерси!
Иначе можеш сам да си попълниш необходимите формуляри или да ползваш консултацията на учител по френски. Предполагам си прочел статиите на портала по подготовката на документите и същността на кандидатстването. Ако имаш конкретни въпроси, задай ги.
Успех!

Невъзможното е предизвикателство!
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
От т.нар. "пакет" от документи, които се изпращат във Виена, формулярите за попълване (според конкретния случай) са следните:
Отнасящи се за всички:
- Demande de certificat de sélection (DCS);
- L’Annexe – Déclaration des époux ou conjoints de fait;
Отнасящи се за тези, които ги касаят:
- Déclaration d’un candidat exerçant une profession régie par un
ordre professionnel (D02);
- Déclaration de médecin diplômé à l’étranger (D04);
- Déclaration d’un candidat exerçant la profession d’instituteur ou
d’enseignant aux niveaux primaire et secondaire (D19)
Останалите документи са писмени доказателства за посочените в молбата за селекция данни като образование, трудов стаж, сем. положение и т.н.
Всички документи са изброени ТУК
Всички формуляри могат да бъдат свалени или разпечатани от интернет, но не може да се попълват он-лайн. Свалянето може да се направи от ТУК.
И едно ИЗКЛЮЧЕНИЕ - молбата за селекция може да се попълни и он-лайн от ТУК, благодарение труда и добрата воля да ни ги предостави на г-н Иван Иванов.
Към всеки формуляр си има упътване как се попълва и за какво трябва да се внимава.
Ако след всичко това, не можеш да се справиш сам, значи ти е нужна помощ и бъди сигурен, че ще я намериш в този форум.
Успех!
Отнасящи се за всички:
- Demande de certificat de sélection (DCS);
- L’Annexe – Déclaration des époux ou conjoints de fait;
Отнасящи се за тези, които ги касаят:
- Déclaration d’un candidat exerçant une profession régie par un
ordre professionnel (D02);
- Déclaration de médecin diplômé à l’étranger (D04);
- Déclaration d’un candidat exerçant la profession d’instituteur ou
d’enseignant aux niveaux primaire et secondaire (D19)
Останалите документи са писмени доказателства за посочените в молбата за селекция данни като образование, трудов стаж, сем. положение и т.н.
Всички документи са изброени ТУК
Всички формуляри могат да бъдат свалени или разпечатани от интернет, но не може да се попълват он-лайн. Свалянето може да се направи от ТУК.
И едно ИЗКЛЮЧЕНИЕ - молбата за селекция може да се попълни и он-лайн от ТУК, благодарение труда и добрата воля да ни ги предостави на г-н Иван Иванов.
Към всеки формуляр си има упътване как се попълва и за какво трябва да се внимава.
Ако след всичко това, не можеш да се справиш сам, значи ти е нужна помощ и бъди сигурен, че ще я намериш в този форум.
Успех!
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!