Въпрос към скоро пристигналите
- Sneji
- Най-любезен форумец
Въпрос към скоро пристигналите
Един приятел пристига тези дни, но му се налага да се върне две седмици по-късно. Интересува ме, PR картата по пощата ли ви я изпращат или се получава лично.
Благодаря предварително за отговорите
Благодаря предварително за отговорите
Мария, а за колко време става - от кацането на летището до получаването по пощата?mariya написа:Kartata se poluchava po poshtata.V momenta az poluchih kartata na brat mi na nashia adres ,zashtoto na letishteto toi go beshe dal kato nachalni koordinati.Az syshto poluchih moiata karta na adres na priatel tuk.Ne e neobhodimo da se iaviavash lichno niakyde.
-
- Обратна връзка:
Koko, tova e otnositelno kakto vsichko tuk 
Jena mi pristigna v Montreal na 19 septemvri.
Edni priateli pristignaha na 21 septemvri i jiviaha u nas za izvestno vreme, saotvetno biaha da li nashia adres.
Te poluchiaha kartite si na 3-ta sedmica. Jena mi oshte niama karta!!!! Obajdahme se da pitame kakvo stava i kazaha da ne se pritesniavame.
Az syshto biah poluchil kartata tochno sled 3 sedmici.

Edni priateli pristignaha na 21 septemvri i jiviaha u nas za izvestno vreme, saotvetno biaha da li nashia adres.
Te poluchiaha kartite si na 3-ta sedmica. Jena mi oshte niama karta!!!! Obajdahme se da pitame kakvo stava i kazaha da ne se pritesniavame.
Знам Кийпъре, тук всичко е относителноKeeper of the 7 keys написа:Koko, tova e otnositelno kakto vsichko tuk

- shnorhela
- Лисодав
- Обратна връзка:
Tuk niama nishto otnositelno. Kartata se izdava v ramkite na 6 sedmici za novodoshli i 12 sedmici za vsichki koito sa veche v Kanada i triabva tepurva da si ia izkarat. Vseku novodoshul ima padej v ramkite na kojto ako ima problem triabva da si podade molbata na novo za de ne izleze ot ramkite na 6 sedmici zashtoto inache shte ia poluchi za "normalnoto" vreme. Tezi koito sa veche tuk sus starite dokumenti IMM 1000 mogat sushto da si ia izkarat v uskorenia srok za 6 sedmici ako ia podadat v opredelenia za tiahnata data na pristigane mesec ot tazi godina( ujas a
) . Jena mi imashe problem sus snimkata i triabvashe na dva puti da si pravi nova i tam go nauchih tova s padeja za novodoshlite t.e. triabva de ne se tutkash AKO poluchish pismo za doutochnenie zashtoto mojesh da ia poluchish sled polovin godina - takiva sa im naredbite.
Drug e vuprosa che gi napravih krivi za tretata snimka - oficialno oplakvane ot slujiteli i t.n. spukaha se da se izviniavat - te moje da sa tolerantni no men oshte me durji blkanskia nrav. Ta suveta mi e ako se zabavi poveche ot 6 sedmici vzimate telefona ot CIC.GC.CA kojto e za info na PR cartite i drunkate i ot samoto nachalo iskate rabotnia nomer na slujitelia i Imeto. Sled tova vodata trugva v druga posoka durga greshka niama da napraviat. Sha ma 'zviniavate
che tova nakraia se otkloniava malko ot temata ama burokraciata e edisntvenoto neshto koeto me drazni tuk, no go pravi dosta uspeshno. Ne gi ostavjate da dishta bratia i sestri na tiah za tova im se plashta (i to dobre).
p.s. Tuk e praktika da prevkliuchvat na TI dori i vuv vajni institucii prosto haraktera im e takuv, produljavajte oficiailno na VIE tova gi stresira strashno - e tova v sluchaj che iskate da poluchite neshto za koeto se durpat no imate pravo. Mnogo oboichata da ti obiasniavat priatelski che tova e taka ama na praktika ne stava - da da ama ne DA NE SI POEMAT VUZDUH CHE LOSHO

p.s. Tuk e praktika da prevkliuchvat na TI dori i vuv vajni institucii prosto haraktera im e takuv, produljavajte oficiailno na VIE tova gi stresira strashno - e tova v sluchaj che iskate da poluchite neshto za koeto se durpat no imate pravo. Mnogo oboichata da ti obiasniavat priatelski che tova e taka ama na praktika ne stava - da da ama ne DA NE SI POEMAT VUZDUH CHE LOSHO

- miloto
- Обратна връзка:
res.card
Az pristignah na 19.09 i oshte niamam karta. Hodih namiasto, zashtoto po telefona e absurd da se svarjesh, i mi kazaha, che e normalno da ne mi doide za 3 mesecta i da si chakam. I ako iskam da zvania, ama to po telefona nikoga niama da se svarjesh.
To pak i za kakvo mi e....
To pak i za kakvo mi e....
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!