Банкова референция

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
timmon
Обратна връзка:

Банкова референция

Мнение от timmon »

Здравейте и извинявайте за въпроса, който ще задам защото може и да ви изглежда глупав, но аз не намерих отговора, който търсих.
Интересува ме следното: като банкова референция може ли да бъде представено състояние по сметка към дадена дата или трябва да се минава през заверка на БНБ и т.н. Защото днес в ДСК ми казаха 4е процедурата струва 20лв и отнема между 5 и 10 работни дни.
В листа с формите и документите, който съм взел от сайта на Квебек пише банкови извлечния а не референции и още по-малко заверени от централната банка.
Тъй че моля ви помогнете!
petkomitev

Мнение от petkomitev »

Като си подавахме документите си направихме банкова референция без да се заверява в БНБ. 20 лева взимат почти всички банки(а някои го правят и на френски, не само на английски), но пък срока за направата е 1 ден, незнам защо ДСК го прави за 5-10 дена.
Je suis venu,
J'ai vu,
J'ai vaincu!
kaleko

Мнение от kaleko »

Изисква се банкова референция. Сумата е точно 20 лв. в ДСК. Няма нужда от заверка в БНБ. Аз също вадих от ДСК много продължителна процедура. Пробвай в HVB Biohim там за един два дена си готов. Искай в самата банка референцията да ти е издадат на английски език.
КЪСМЕТ :D :D :D
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
timmon
Обратна връзка:

Мнение от timmon »

Благодаря за отговорите!
Утре без ще ходя до Биохим-центала да питам след като са част от Кредитанщал а сметката на посолството във Виена също е в Кредитанщал защо ще ми искат 25 евро за превод а също как може да не знаят колко се взима за осребряването на чек! :twisted:
timmon
Обратна връзка:

Мнение от timmon »

И още нещо да попитам на мен ли ми се струва или са намалили таксите за първите документи?
neli78

Мнение от neli78 »

traibva bankova referencia-nai dobre kaji v bankata da ti ia izdadat na angliiski-ne se zaveriava v BNB- a sroka v DSK e 2 rabotni dni i cenata e 20 lv- ako ia iskash za denia e 40
neli78

Мнение от neli78 »

izvadih si aktualna bankova referencia za interviewto-i tam mi napisaha 4e imam 4 smetki i ekvivalenta na vsiaka smetka v kanadski dolari-no nikade ne mi napisaha obstata sume po 4etirite smetki-dali tova e problem-ste se naloji interviewirastia da sabira...ot bankata mi pokazaha i drugi referencii-napraveni po sasti a na4in...
Заключено