Въпрос, към пътувалите със самолет!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
DIDI*

Въпрос, към пътувалите със самолет!

Мнение от DIDI* »

До сега не се осмелявах да пиша във форума,повече от година, но ми се налага, и то с малко тъп въпрос.Само не ми се смейте, че не съм в час.До сега не съм пътувала със самолет, но другият месец ще трябва. :D .Пристигаме в Канада.Та ми възникна един въпрос за багажа.Тъй-като всички знаете, полетите до Монтреал не са директни до там, а всички са с прехвърляне.Та мисълта ми е,след като пристигнем във Амстердам, там ние ли си носим багажа до другият самолет дето лети за Монтреал, или самата авиокомпания поема грижа за това.Обяснете ми моля, че е много багаж, и ако трябва ние сами да го носим, незнам как ще стане!
Leni
Обратна връзка:

Мнение от Leni »

Ако в София си чекираш багажа директно за Монреал то няма да имаш грижи в Амстердам и ще си до получиш като пристигнеш в Монреал.
Joy

Мнение от Joy »

Странното във въпроса е не че не го знаеш, а че това не ти е обяснено в агенцията, където си купил/а билета... :roll: Представям си как бих повлякла 120 кг багаж през летището в Амстердам, което е с големина на среден софийски квартал... :lol:
lili_Bn

Re: Въпрос, към пътувалите със самолет!

Мнение от lili_Bn »

DIDI* написа:До сега не се осмелявах да пиша във форума,повече от година, но ми се налага, и то с малко тъп въпрос.Само не ми се смейте, че не съм в час.До сега не съм пътувала със самолет, но другият месец ще трябва. :D .Пристигаме в Канада.Та ми възникна един въпрос за багажа.Тъй-като всички знаете, полетите до Монтреал не са директни до там, а всички са с прехвърляне.Та мисълта ми е,след като пристигнем във Амстердам, там ние ли си носим багажа до другият самолет дето лети за Монтреал, или самата авиокомпания поема грижа за това.Обяснете ми моля, че е много багаж, и ако трябва ние сами да го носим, незнам как ще стане!
Tova naistina v agenciata e trqbwalo da ti go obesnqt. Letishtata si znaqt rabotata s bagaja, no vse pak po nqkoga toi se gubi i za tova zalepi vurhu sakovete si belejka ili prikrepi stiker s adres v Kanada kudeto shte hodish.

Kolko plati za bileta si?i Ot kude go kupi?
Заключено