Нека пожелаем на Мила.....
-
- milla
- Модератор
Благодаря на Дякон Игнатий и на вас скъпи приятели за тези суперски пожелания и за прекрасното ви отношение към нас!!!
Не достигат думите да изразя колко много ме развълнувахте....ТРОГНАТА СЪМ... :plach: :llove: МНОГО МИЛО ОТ ВАША СТРАНА ЗА ВСИЧКО, КОЕТО СТЕ НИ НАПИСАЛИ!!! :love:
ОТ СЪРЦЕ ви пожелавам МНОГО УСПЕХ ВЪВ ВСЯКА СТЪПКА В НАЧИНАНИЯТА ВИ!!!
Дяконе, не му се чуди много ами резервирвай билетите...
и като дойдат визите ви пожелавам да нямате спиращи обстоятелства като нас! Хайде вече да сме с вас от един град, че да не се налага да пропътувате през планини и полета, за да се видим
fanny, БЛАГОДАРИМ ЗА НЕОЦЕНИМАТА ПОМОЩ на теб и специално на твоя съпруг, без който незнаем как щяхме да се справим! Помогнахте ни в много труден за нас момент, така че всичко се нареди много добре за старта ни от БГ за Канада. Пожелаваме да ви се връща в пъти повече!!!
mimka71, вие сте пред финала ... хайде чакаме ви в Монреал
Misty, май няма да ни остане време да се видим, както мислехме, може би затова пък успяхме да се срещнем в Плодвив, но ще се видим непременно в Канада, макар и да мине малко време... Успех!
AniK, успешно и лесно преминаване на интервюто!
darklady, благодаря ти, много успех и на теб ... :duga:
p4eli4ka, нямам търпение вече да приключат ангажиментите в БГ и да ви кажем "Здравей" и .... още нещо
olga, същото пожелавам и вас! Жалко, че най-вероятно няма да можем да се видим, но вие скоро ще дойдете в Канада...и там непременно ще се срещнем
tornado, ние сме много щастливи, че вървите смело напред....то иначе нямаше да се отървете от нас
, чакаме да напишете кога ви е датата за интервюто :beer2:
Dalia, вие скоро ще имате да черпите, но...айде ще го дочакаме в Канада
atanas_f, благодарим ти, че толкова много ни помогна в Пловдив! Успех във всичко!!! И .... идвайте вече в Канада :tuut:
coolcoldy, подобно и на теб!!! И нека под ника ти скоро да пише: Местожителство: Вече в Канада!
Dani§Ticho, всичко най- най- хубаво и на вас!!! И много поздрави на Старозагорската дружина!
hankroum, айде минивайте медицинските и идвате в Канада, че да не се губи тренинга в събиранията
boromania, не се и съмнявам в успеха на интервюто ви! Спокойно и смело напред!
Aries, мисля си дали да не напиша още някое романче, само че от Канада за Канада....
eva-vet-eva, нетърпеливи сме вече да се видим
totev, мерси, да ви се връща!!!
Щом има оригинална кола и не ме опушват с тютюнева отрова .... сигурно ще ни хареса заведението... Няма начин да няма яко заведенийце там, подходящо за мераклии за срещи
УСПЕХ УСПЕХ УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!
Ще пиша при първа възможност от Канада!
И чакам да ми пишите на мейла хубавите новини... !!!
Не достигат думите да изразя колко много ме развълнувахте....ТРОГНАТА СЪМ... :plach: :llove: МНОГО МИЛО ОТ ВАША СТРАНА ЗА ВСИЧКО, КОЕТО СТЕ НИ НАПИСАЛИ!!! :love:

ОТ СЪРЦЕ ви пожелавам МНОГО УСПЕХ ВЪВ ВСЯКА СТЪПКА В НАЧИНАНИЯТА ВИ!!!
Дяконе, не му се чуди много ами резервирвай билетите...

fanny, БЛАГОДАРИМ ЗА НЕОЦЕНИМАТА ПОМОЩ на теб и специално на твоя съпруг, без който незнаем как щяхме да се справим! Помогнахте ни в много труден за нас момент, така че всичко се нареди много добре за старта ни от БГ за Канада. Пожелаваме да ви се връща в пъти повече!!!
mimka71, вие сте пред финала ... хайде чакаме ви в Монреал

Misty, май няма да ни остане време да се видим, както мислехме, може би затова пък успяхме да се срещнем в Плодвив, но ще се видим непременно в Канада, макар и да мине малко време... Успех!
AniK, успешно и лесно преминаване на интервюто!

darklady, благодаря ти, много успех и на теб ... :duga:
p4eli4ka, нямам търпение вече да приключат ангажиментите в БГ и да ви кажем "Здравей" и .... още нещо

olga, същото пожелавам и вас! Жалко, че най-вероятно няма да можем да се видим, но вие скоро ще дойдете в Канада...и там непременно ще се срещнем

tornado, ние сме много щастливи, че вървите смело напред....то иначе нямаше да се отървете от нас

Dalia, вие скоро ще имате да черпите, но...айде ще го дочакаме в Канада
atanas_f, благодарим ти, че толкова много ни помогна в Пловдив! Успех във всичко!!! И .... идвайте вече в Канада :tuut:

coolcoldy, подобно и на теб!!! И нека под ника ти скоро да пише: Местожителство: Вече в Канада!

Dani§Ticho, всичко най- най- хубаво и на вас!!! И много поздрави на Старозагорската дружина!
hankroum, айде минивайте медицинските и идвате в Канада, че да не се губи тренинга в събиранията

boromania, не се и съмнявам в успеха на интервюто ви! Спокойно и смело напред!

Aries, мисля си дали да не напиша още някое романче, само че от Канада за Канада....

eva-vet-eva, нетърпеливи сме вече да се видим

totev, мерси, да ви се връща!!!

УСПЕХ УСПЕХ УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!
Ще пиша при първа възможност от Канада!
И чакам да ми пишите на мейла хубавите новини... !!!

Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!