Документ от чужбина за завеждане на досието в Букурещ!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Danail
Обратна връзка:

Документ от чужбина за завеждане на досието в Букурещ!

Мнение от Danail »

Здравейте,
ние със съпруга ми (пиша с неговия ник) минахме успешно интервю на 28 април, и в момента подготвяме докуметите за завеждане на досието ни в Букурещ. Въпросът ми е следният: Аз съм живяла като студентка във Франция година и половина, и според преводачката на интервюто ще е необходимо да изпратя и някакъв документ от Френските власти, освен стандартното свидетелство за съдимост.Има ли идея някой какво точно е този документ, и от къде трябва да го изискам? Дори не разбрах дали това е задължително или не! За това ще бъда много благодарна на някой който има опит с тези документи да ми помогне с информация.
На всички които им предстои интервю желая късмет!
Благодаря предварително, на тези които ще ми отговорят!
Бъди смел, а когато не си, преструвай се , че си, никой няма да усети разликата!
Аватар
exquisitus

Re: Документ от чужбина за завеждане на досието в Букурещ!

Мнение от exquisitus »

az ot belgia vzimzh ot ministerstvoto na pravosydieto extrait du cahier judiciaire ili neshto takova. ima spisyk niakyde po saitowete, spomniam si che sym go vizhdal za razlichnite dyrzhavi
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Аз мисля, че освен свидетелството за съдимост от Франция (и от България естествено), друго не е нужно, поне не си спомням да съм чела за друг документ из форума. Ама дано отговорят и други :roll: Аз само мога да предполагам :?
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
BabaPena

Мнение от BabaPena »

V moia sluchai osven svidtelstvo za sadimost ot vsiaka darjava v koiato sam prebivavala poveche ot 6 mesetsa iziskaha i dokumenti dokazvashti kakvo sam pravila tam - trudovi dogovori, studenski knijki, sertifikati za profesionalni kursove i t.n. spored zavisi.

Sas zdrave.
Заключено