Здравейте повдивчани !
Хайде отново на среща в понеделник за тези от вас , които ще са си в Пловдив по празниците!
Заведението, където ще се събираме за сега си остава във " Вестра" от 19.30 часа. :tuut: :beer2: :drink:
Имало е, има, и винаги ще има.
Темата се пуска най-вече за информация на бъдещите членове на кандидат-емигрантската ни общност. За останалите е в сила казаното на времето от г-н Гарелов по отношение на неговата "Панорама": "Часът и мястото на срещата са известни." И без потвърждения и записвания в тази тема, те са си винаги налице, ако нещо не ги възпрепятства в този ден.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Там сме .За по бира ще намерим време . :beer2: .Дано само да не оредяваме .Предишният път на Линко му писахме отсъствие дано този път е там да разясни :ЗАЩО чуваме че ще ни напуска .Искаме инфо от извора. Чакаме нови попълнения.
Ха,здравейте,майни!Тук имат специално почивен ден заради вашата среща в понеделник.Ще взема да си нарисувам една табелка"Пловдив-Вестра",та като седна в пъбчето,дето съм го избрала за монреалските Пловдивски срещи,да съм с вас. :beer2: /заради часовата разлика,аз ще започна от обяд/