Знае ли някой?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
RABO

Знае ли някой?

Мнение от RABO »

Здравейте!
Ние очакваме писмо за визи и искам да попитам знае ли някой дали е задалжитено да се изпращат паспортите с някоя куриерска фирма или можем да си ги занесем лично до Букорещ?Искаме да посетим наши приятели които работят там и между другото да си вземем визите. Има ли други които са си взели визите лично от посолството?Ако се решим може ли да вазникне някакав проблем?
Горе долу колко време биха ни забавили там докато ни сложат визите? :roll: :?: :roll:
Аватар
Mi-na
Обратна връзка:

Мнение от Mi-na »

Ли4но ние използваме услугите на куриер и незнам дали ако ги занесете ли4но ще ускорите процеса. Просто знайте, 4е официалният срок за поставяне на виза е 15 работни дни.
Желая ви късмет.
Аватар
KohrBros

:)

Мнение от KohrBros »

Az sam ot Ruse i ideqta ne e losha ako e vazmojna. Shte se porahodq do tam, hem turizam hem viza:) No dali e vazmojno?
RABO

hi

Мнение от RABO »

Az sam ot Ruse i ideqta ne e losha ako e vazmojna. Shte se porahodq do tam, hem turizam hem viza:) No dali e vazmojno?
Ако разбереш нещо свиркаи. Ние знаем че няма да избързаме просто ни се иска да съчетаем визи и туризам
:D :beer: :beer:
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

Аз имам позната, която сама ходи до Букурещ, веднага са й сложили визата, но тя е била по старата процедура и е в Монтреал вече около 1. год, год и нещо
що не питаш по е-mail Букурещ
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

По принцип може паспортите да се пуснат в предвидените за целта кутии. Врътката е, че ще трябва и лично да се отиде да се вземат.
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

Значи в случая за които говорех не е пускан паспорта в никаква кутия а е взет от слузител и варнат след 20 мин но пак повтарям че е било преди 1.5 год
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Заключено