произно6ението на мс. оде ?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
exquisitus

произно6ението на мс. оде ?

Мнение от exquisitus »

верно ли е 4е произнасял "ц" вместо "т". така ми казаха...
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
Clarissa

Мнение от Clarissa »

Az ne sym go chuvala, no v Quebec e traditsia - TI = TSI, DI = DZI
v nachaloto chuvah SIX, a te bili kazvali DIX, i kato hodeh na rendez-vous za kvartira se chudeh shto mi vryzvat tenekii: -))
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

и на мен ми се стори, че леко като да фъфлеше френския...ама му се свиква...и се разбира!
Обаче виж...английският му е с ужасен акцент.... :twisted:
Аватар
galin
Обратна връзка:

Ц

Мнение от galin »

Здравейте на всички. Ще ви отговоря на въпроса за произношението ма мосю Одет, тъй като аз вчера (26.04) бях на интервю при него - МИНАХ УСПЕШНО!!!!! Наистина вместо "Т" се чува "Ц" НО всичко което казва му се разбира. Ако каже някоя по-сложна дума той самия се усеща че не се разбира и я повтаря по-бавно. Не се притеснявайте ако нещо не разберете да ползвате услугите на преводачката(аз лично я използвах 2 пъти)- тя ще ви го каже в по-елементарен стил!! Успех на всички!!!
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

da wi kaza wsicko mu se razbira, edinstweno kato proiznasja njakoi imena ne mozah da gi razbera, no ne satka i gowori jasno
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Заключено