П О М О Щ Т !!!!!!!!!!!!!!!!
П О М О Щ Т !!!!!!!!!!!!!!!!
Здравейте!Пиша ви с молба за помощ,защото от няколко дни се опитвам да си сваля през интернет формулярите за кандидатстване от сайта на канадското посолство.Влизам в сайта им,решавам теста,отговарят ми,че им влизам в критериите за кандидатстване и да си сваля формуляра.Поне 20 пъти опитвах,но без положителен резултат. Опитах се и да осъществя връзка с тях,за да ми ги изпратят по пощата,но отново същото -нулев резултат.Мисля,че причината може да се крие в това,че в нашият град няма интернет доставчици и сме принудени да ползваме нет през БТК.Поне 2 пъти задължително ми се разпада връзката за около 2 часа престой,камо ли да тегля документи.Да не говорим,че ми се наложи около 30 пъти да решавам теста.От друга страна сме готови с документите за кандидатстване-дипломи,паспорти,акт за раждане за чужбина ,че даже и банково удостоверение,но не можем да си попълним формуляра,защото просто нямаме такъв.То нашата стана рибата в морето-тигана на огъня.
Ще ви бъдем много благодарни ако ни насочите как по-бързо може да се снабдим с въпросните формуляри!
БЛАГОДАРЯ!!!
Ще ви бъдем много благодарни ако ни насочите как по-бързо може да се снабдим с въпросните формуляри!
БЛАГОДАРЯ!!!
- darklady
- Непокорна
Повечето документи са във формат PDF, за да може да ги прочетете ви е необходимо да си инсталирате Acrobat Reader.
Това направихте ли го?
Това направихте ли го?
Невъзможното е предизвикателство!
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка: