П О М О Щ Т !!!!!!!!!!!!!!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
paradis

П О М О Щ Т !!!!!!!!!!!!!!!!

Мнение от paradis »

Здравейте!Пиша ви с молба за помощ,защото от няколко дни се опитвам да си сваля през интернет формулярите за кандидатстване от сайта на канадското посолство.Влизам в сайта им,решавам теста,отговарят ми,че им влизам в критериите за кандидатстване и да си сваля формуляра.Поне 20 пъти опитвах,но без положителен резултат. Опитах се и да осъществя връзка с тях,за да ми ги изпратят по пощата,но отново същото -нулев резултат.Мисля,че причината може да се крие в това,че в нашият град няма интернет доставчици и сме принудени да ползваме нет през БТК.Поне 2 пъти задължително ми се разпада връзката за около 2 часа престой,камо ли да тегля документи.Да не говорим,че ми се наложи около 30 пъти да решавам теста.От друга страна сме готови с документите за кандидатстване-дипломи,паспорти,акт за раждане за чужбина ,че даже и банково удостоверение,но не можем да си попълним формуляра,защото просто нямаме такъв.То нашата стана рибата в морето-тигана на огъня.

Ще ви бъдем много благодарни ако ни насочите как по-бързо може да се снабдим с въпросните формуляри!
БЛАГОДАРЯ!!!
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

Повечето документи са във формат PDF, за да може да ги прочетете ви е необходимо да си инсталирате Acrobat Reader.

Това направихте ли го?
Невъзможното е предизвикателство!
paradis

Мнение от paradis »

Да разбира се! Предварително се информирах и първо си направих инсталацията,преди да започна да пробвам. Но дори и когато се опитвам да се свържа с посолството по е-мейл,за да ми бъдат изпратени на адрес не мога да го направя.Просто не осъществявам връзка.
Благодаря!
СВОБОДА за българките в Либия!
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Ami dokumentite gi ima i vuv foruma na portala - probvai pak! ako ne - begom v niakoi Internet klub - ne bi triabvalo vruzkata da ti e problemut - formuliarite ne sa tolkova golemi.
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
paradis

Мнение от paradis »

Аз съм от Брацигово- Тук няма интернет клуб :D
Благодаря!
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

paradis написа:Аз съм от Брацигово- Тук няма интернет клуб :D
Благодаря!
Дай си e-mail и някой ще ти ги изпрати. Аз не мога по технически причини. Някой друг ще помогне ли?
Невъзможното е предизвикателство!
paradis

Мнение от paradis »

polia_28@abv.bg

Ще бъда задължена! Merci!
LaRue

Мнение от LaRue »

Виж ТУК, ако пак имаш проблеми се обади
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Изпратих ти формулярите на посочения e-mail.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Заключено