Учебник за първо ниво в Алианс
Учебник за първо ниво в Алианс
Имали ли някой от Варна, които е минал първо ниво в Алианс и желае да си продаде учебните помагала?
vanio
Мога да ти го дам на едно CD в .pdf формат, заедно с втора и трета част, +Релакса, +още два учевника и един тематичен речник. Ще пътувам към Варна и на 17 април, ако има среща, ще дойда в Алба. Ако има и други желаещи да се обадят за да направя повече копия! 

За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
- mirkaa
- Обратна връзка:
Re: Учебник за първо ниво в Алианс
що не си го свалиш от нета?vanio написа:Имали ли някой от Варна, които е минал първо ниво в Алианс и желае да си продаде учебните помагала?
Vanio, кога започвате 1во ниво?? днес минах от там и никой не намерих!? исках да се запиша 1во ниво, нямам идея кога започва. Колко човека сте? Merci.
Въпросът с Алианса не опира толкова до качеството на обучение при тях, колкото че са единствените заедно с Института за чуждестранни езици, които са лицензирани от имиграционните служби на Квебек и чиито сертификати се признават от тях. А що се отнася до Алианса във Велико Търново - ние сме доволни от подготовката която получаваме. Но въпреки всичко, преди интервюто не е лошо да се вземат малко частни уроци. Успех! 

За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Алианс Франсез
Варна 9000
п.к. 690
Бул. Мария Луиза 11, ет. 2
Email : alliancefr@varnainter.net
Тел. Библиотека + 359 52 63 13 25
Дирекция + 359 52 60 35 53
Факс + 359 52 60 35 70
Работно време
Вторник, сряда, четвъртък и петък: 09.00ч. – 13.00ч. и 14.00ч. – 18.00ч.
Събота: 10.00ч. – 14.00ч.
Почивни дни: неделя и понеделник
A за CD-то ще съм много благодарен наистина!! Бих желал да го получа. Само проблема е че като ходя на уроците няма да ми върши работа .... така че си търся и едно хартиено копие...
Варна 9000
п.к. 690
Бул. Мария Луиза 11, ет. 2
Email : alliancefr@varnainter.net
Тел. Библиотека + 359 52 63 13 25
Дирекция + 359 52 60 35 53
Факс + 359 52 60 35 70
Работно време
Вторник, сряда, четвъртък и петък: 09.00ч. – 13.00ч. и 14.00ч. – 18.00ч.
Събота: 10.00ч. – 14.00ч.
Почивни дни: неделя и понеделник
A за CD-то ще съм много благодарен наистина!! Бих желал да го получа. Само проблема е че като ходя на уроците няма да ми върши работа .... така че си търся и едно хартиено копие...
vanio
Имам едно копие на първа част в повече и ако не ти е спешно, на 17-ти мога да ти го донеса!vanio написа: Само проблема е че като ходя на уроците няма да ми върши работа .... така че си търся и едно хартиено копие...

Aз започвам курса в четвъртък на 8-ми. За това ми трябва копие на учебника възможно най скоро. Но ако не си намеря, ще се наложи да си купувам от книжарниците... Курса наистина е скъпичък, но пък за сметка на това има повече тежест от курсовете в разни частни фирми или учители, които вземат по - евтино
vanio
Това е адреса на Крег където уча аз:mishleto написа:ходих до там, но малко скъпичко ми се вижда, по 2.50 лв. на час, а сме двама и идва над 600 лв за 1во ниво, други идеи къде може да се кара във Варна курс по френски?
www.kreg-bg.com
а иначе може да доидеш на срещите във Варна, които се състоят през седмица в бирария Алба и да питаш някой друг. Повечето са в Алианс или на частни уроци. За информация цената в Крег е долу горе същата като в Алианс, пък и несъм сигурен дали може да намериш качествено обучение на много ниски цени.