Izbran sam za Qebec no mislia da ida w Ontario. Wsi4ki oba4e mi kazwat 4e Quebec e nomer edno w Canada. Naj-socialen,s naj-dobri wazmojnosti za rabota i wsi4ko naj-naj. Taka li e ili ne ???????
HitarPetar написа:Ами ти гледай от кой град най-много реват да се връщат, и от кой град най-много се изнасят към други провитции и си прави извода каде как е.
Kato si tragnal da pravish takiva psevdostatistiki da beshe i vidial otkade pishat nai-mnogo hora.
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
В Кебек е най-спокойно, с много добра социална политика /няма да останеш на улицата или да гладуваш/, относително ниски наеми, най-ниски такси за образование и най-близък до европейския манталитет.
Ама по отношение на работата да ме извиняват всички влюбени в Кебек - тук може да се пенсионираш докато си търсиш работа. Като възможности са на светлинни години след Онтарио и Албърта.
Просто няма провинция, която е НАЙ!!! Всички си имат и добри и недобри страни.
Така че WELCOME! или BEINVENU! - изберете сами!
Жив пример -аз,имигрирах от Ванкувър БК в Монтреал Кебек,кой казва ,че движението е еднопосочно.Няма се косиш само,к...а навсякъде е един и същ в различни вариации,Канада голяма ,место има за всички.