И гастарбайтерите в Канада също много знаят. Ама си карат камионите и не мислят да правят проруски правителства в България.
Ако България не беше в НАТО, щяхме да сме като Украйна
Re: Ако България не беше в НАТО, щяхме да сме като Украйна
"Което не става с кубатура, става с обороти"- девиз на японската фирма Кавазаки
Ми няма нужда да го правят - вече си имате проруско правителство, даже и премиер си взехте от Канада.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Бай Гуй Йоро имам само един въпрос.
-Защо Баце Българопредателя,Руската подлога все още не е в затвора.
Такива отцеотстъпници трябва да гният в какамангата,а гъзолизачите им като теб на доживотна каторга да берат ягоди в англия или както в твоя случай в германия.
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
След Боко Тиквата този премиер е като Рейгън направоIvan1007 написа: ↑Чет Фев 03, 2022 1:25 pmМи няма нужда да го правят - вече си имате проруско правителство, даже и премиер си взехте от Канада.
Понеже на практика трябва да има министър-председател, ти имаш ли конкретно предложение за кой от всичките кандидати трябваше да гласуват, ако не за този? Или по стар български обичай критикуваш без да предлагаш по-добър вариант?
- snakeplissken
- .
Ма той Бай Иван Сондьора разправяше че Кирил Петков нямало да стане премиерmiteto написа: ↑Чет Фев 03, 2022 4:39 pmСлед Боко Тиквата този премиер е като Рейгън направоIvan1007 написа: ↑Чет Фев 03, 2022 1:25 pmМи няма нужда да го правят - вече си имате проруско правителство, даже и премиер си взехте от Канада.
Понеже на практика трябва да има министър-председател, ти имаш ли конкретно предложение за кой от всичките кандидати трябваше да гласуват, ако не за този? Или по стар български обичай критикуваш без да предлагаш по-добър вариант?
Същите псалми ги пееше и 2016, па после изчезна за 6 месеца
Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.
Бай Иван
Бай Иван
Вече доказах, че лъжеш като дрът циганин, така че се скрий някъде.
Вече писах, че за разлика от теб сондьор не съм бил, докато ти искаше и ми ревеше като.вдовица за буй да ти помогна.
Както вече писах дори и сондьор не можеш да бъдеш, както и всяка друга работа дето изисква IQ над 30.
Вече писах, че за разлика от теб сондьор не съм бил, докато ти искаше и ми ревеше като.вдовица за буй да ти помогна.
Както вече писах дори и сондьор не можеш да бъдеш, както и всяка друга работа дето изисква IQ над 30.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Аргумент като този трудно може да бъде оборен и ако се погледне на нещата формално, то всичко е нормално.miteto написа: ↑Чет Фев 03, 2022 4:39 pmСлед Боко Тиквата този премиер е като Рейгън направоIvan1007 написа: ↑Чет Фев 03, 2022 1:25 pmМи няма нужда да го правят - вече си имате проруско правителство, даже и премиер си взехте от Канада.
Ако се погледне нормално, разлика по същество няма и всичко е формално.
Не мисля, че за територията България има добър вариант за министър-председател, поради това, че е населена с представители на биологичния вид Хомо Советикус, а Хомо Сапиенс са толкова рядко срещан вид, че не могат да съберат минимум критична маса, за да бъдат дори забелязани сред стадото.
Ако мислех, че има за кого да се гласува, близо 25 години след последните избори на които съм гласувал в България, нямаше да съм в Канада, а в България.
ама кво да ти говоря.12 години хомо сапиенс гласува за баце.айде тия дето ги натискат по принуда ги оправдавам ама за останалия матреал по желание оправдание няма.
не знам къв човек трябва да си когато мазната бацевска тиква застане пред теб и ти му правиш сфирка.
и продължавам да се чудя защо все още Баце не е в затвора.
толкова много народ мина през какамангата за щяло и нещяло ,а баце все някак си минава метър
не знам къв човек трябва да си когато мазната бацевска тиква застане пред теб и ти му правиш сфирка.
и продължавам да се чудя защо все още Баце не е в затвора.
толкова много народ мина през какамангата за щяло и нещяло ,а баце все някак си минава метър
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Ако го нямаше НАТО Украйна щеше да е като Сирия.
Украйна е в момента повод за конфликт между НАТО и Рассията.
Усещате ли как Зеленски започна да определя дневния ред в България?
- roumensp
Усещаме.
Столична община издигна флага на Украйна
Подобни гъзолизци преди 40 години вееха съветски знамена. Все веем нечие чуждо знаме и неслучайно над половината от историята ни е да сме под нечие владичество - византийско, османско, съветско …..
И това няма да свърши скоро, защото на потника сегашната ситуация явно му харесва и иска да продължи:
No Ukraine ceasefire deal without Russian withdrawal: Zelenskyy
Днес Парламента в България е превърнал писмо с искания на зелената тениска в свое решение. При това със завидно мнозинство 200 гласа "ЗА".
В някои страни руснаците имат пета колона (като например горните двама и останалите от групичката "Гаварить Масква"
В България обаче родоотстъпниците са пет колони.