Павел написа:jet написа:Павел написа:
Обикновено топъл, колко топъл? Хляба който си показал на снимката няма как да е топъл, защото не се прави на място във Суперстора. Всеки поне малко грамотен знае, че топъл хляб не се слага в найлонови опаковки, щото ще се "изпоти". В Северна Америка хубав хляб под $3.50 няма да намериш - обикновено цените са $3.50 -6.50. Дори в Суперстора са по 3.50-5.00 и са винаги в хартиени опаковки. Тоя дунапрен за 99 цента го пробутвай на новодошли рефюджита, дето досега са яли само глина
Нищо от това дето казваш не е вярно:
1) Този хляб наистина се прави в Суперстора, фурните се виждат, виждат се и количките с хляба
2) Този найлон, ако си го виждал на живо е на едни малки дупчици целия, така, че няма как да се изпоти.
свободни съчинения.
Вчера влязох в суперстора за да се уверя на живо, че продават хляб с опаковка на дупчици и такъв никъде не видях, може би щото от хигиенна гледна точка това би било недопустимо? Дупки има само в общите ви познания за света
Аве шопа пред клетката на слона
Вдлъбнат но упорит.
Дреме ми за опаковката, макар че съм почти сигурен, че е същата.
Ставаше въпрос за хляб тип френски, изпечен същия ден в магазина.
Изпрати ми на лични кой суперстор кога ще ти е удобно да си ги вземеш и ше ти купя от тук онлайн два - един нарязан и един ненарязани.
Мразя да се хващам на бас, щото когато двама се хващат на бас единия е глупак, другия мошеник, но в случая ти упорстваш в глупостта си.
Ако си вземеш хляба ти ми купуваш онлайн в Калгари две бутилки вино от Оканаган - по мой избор