Освобождава се от 1-ви февруари апартамент в Монреал, кв. Verdun, малък 4 1/2 (една спалня, двоен салон и кухня), 10 минути ПЕША от метро De l’Église (H4G 1B5), много близо до центъра, втори етаж от три, (в блок от 6 апартамента) с място за пералня и сушилня. Сегашните наематели сменят провинцията. Цена 600$. Тока е отделно. Не го преотдавам, а аз съм собственика. Вечер на 514 993 6905
Снимки : http://montreal.kijiji.ca/c-immobilier- ... Z344722953"
кв. Verdun, малък 4 1/2, метро De l’Église
Re: кв. Verdun, малък 4 1/2, метро De l’Église
Живеем в същия блок. Хазяинът е много коректен. Метрото е близо, има и спирка на автобус 108 на 100 м от блока.
Здравей
Кажи нещо повече за квартала. Гледам обявата в Kijji от няколко дни. Какво има на близо? Ние сме с дете на 3 год. Има ли условия в квартала?
Кажи нещо повече за квартала. Гледам обявата в Kijji от няколко дни. Какво има на близо? Ние сме с дете на 3 год. Има ли условия в квартала?
Апартамента е нает. Благодаря!
Като пристигнете в края на март, ми се обадете, да ви дам сведения за квартала и за намиране на квартира. Успех!warthog написа:Здравей