Покана за интервю за края на ноември 2009 ...
- milla
- Модератор
Re: Покана за интервю за края на ноември 2009 ...
Благодаря, mak_741! Попълних липсващите графи срещу твоя ник. Успех на интервюто!
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
- montrelcho
досега имало ли е такава малка група за интервю миналите години
Да ли има възможност да се изпрати запитване до Виена за дата за интервю, при положение, че поканата може да се е загубила?
02-10-2009 г.Документи до Виена
17-09-2010 г.ВИЗИ
17-09-2010 г.ВИЗИ
bttm и ние се чудим дали да не им пишем, но се страхуваме да не ги ядасаме и да не си кажат:" Тези щом толко напират я да чакат до другата сесия"bttm написа:Да ли има възможност да се изпрати запитване до Виена за дата за интервю, при положение, че поканата може да се е загубила?
А пък ми хрумна и налудничавата мисъл дали може да им кажем че сме съгласни и да Виена да отидем за интервю. Очевидно е че май приключиха с поканите за тази сесия, а като си представя че другата ще е чак след 6 месеца лошо ми става
и ние се чудим... Български пощи са доста зле, а предполагам от Виена вече си го знаятbttm написа:Да ли има възможност да се изпрати запитване до Виена за дата за интервю, при положение, че поканата може да се е загубила?
07.07.2009 FedEx
15.07.2009 Accusé
25.11.2009 Entrevue de sélection à Vienne
15.07.2009 Accusé
25.11.2009 Entrevue de sélection à Vienne
Привет!
Разбира се, че нямаме нищо против, дори ще се радваме.
Успех на всички!
Разбира се, че нямаме нищо против, дори ще се радваме.
Успех на всички!
==============
Документи за Виена: 05.03.2009
Акюзе: 28.03.2009
Покана за интервю: 02.10.2009
Интервю: 30.11.2009 от 13:30 - Успешно!
Документи Букурещ: 27.01.2010
Баркодове: 23.02.2010
==============
Документи за Виена: 05.03.2009
Акюзе: 28.03.2009
Покана за интервю: 02.10.2009
Интервю: 30.11.2009 от 13:30 - Успешно!
Документи Букурещ: 27.01.2010
Баркодове: 23.02.2010
==============
-
bttm искам да ти кажа че след като си подал документи толкова скоро със сигурност няма да си на интервю сорри за искренността и деректността но това е жестоката истина нямакак да си подал докс 02.10 и да искаш да си на интервю декември сори.
Sisi78 надявам се да сте подали докс поне преди 5 месеца за да имате шанс за покана иначе няма смисъл да се надявате ако изпратите запитвания до букурещ само ще си отежните положението,все пак ако жеалете да изпращате запитвания издирете маила на лиза шраибер тя ни беше от голяма полза.
M.M Същото мисля че ще стане с вас доста скоро сте подали докс но все пак надеждата умира последна
Казвам всичко това защото ние имамхме невероятният късмет някои да се откаже и поради тази причина нас да ни извикат на интервю иначе щяхме да чакаме доста дълго време за поканата,А нашите документи бяха подадени поне 4 месеца преди самото интервю.За това така говоря.Всичко което ви казвам е според моите наблюдения за това как протичат нещата
Sisi78 надявам се да сте подали докс поне преди 5 месеца за да имате шанс за покана иначе няма смисъл да се надявате ако изпратите запитвания до букурещ само ще си отежните положението,все пак ако жеалете да изпращате запитвания издирете маила на лиза шраибер тя ни беше от голяма полза.
M.M Същото мисля че ще стане с вас доста скоро сте подали докс но все пак надеждата умира последна
Казвам всичко това защото ние имамхме невероятният късмет някои да се откаже и поради тази причина нас да ни извикат на интервю иначе щяхме да чакаме доста дълго време за поканата,А нашите документи бяха подадени поне 4 месеца преди самото интервю.За това така говоря.Всичко което ви казвам е според моите наблюдения за това как протичат нещата
-
- Обратна връзка:
Така като гледам, всичко е доста относително с поканите. Има хора, подали докс в начакото на септември и вече имат покана на интервю, а други, подали преди няколко месеца, нямат. Може би колкото си по близко до критериите им, толкова по-скоро те викат на интервю. Но мисля, че няма място за притеснение-според мен няма да има пропуснати хора. Просто ще трябва малко повечко търпение. Нали знаете, че хубавите работи бавно стават! Поздрави!
DCS- Виена - 12.10.2009 г.
ПОЛЕТ-София-Мюнхен–Монреал-25.03.2012г.
ПОЛЕТ-София-Мюнхен–Монреал-25.03.2012г.
Благодаря ти milla за табличката, подадени док. Виена- 09.02.2009, accuse 28.02.2009
Chovek e tolkova golqm kolkoto sa golemi mechtite mu!
Знам че няма да сме на интервю. (френския тепърва трябва да го до усъвършенствам)Просто съчувствам на тези които чакат и търся с тях вариант, как могат допълнително да разберат, дали са на интервю. Все пак за зелена карта пуснаха и възможност за потвърждение по Интернет, би трябвало и тук да направят нещо такова. Не можеш да разчиташ на някой пиян пощаджия да ти решава бъдещетоPhilip1747 написа:bttm искам да ти кажа че след като си подал документи толкова скоро със сигурност няма да си на интервю сорри за искренността и деректността но това е жестоката истина нямакак да си подал докс 02.10 и да искаш да си на интервю декември сори.
02-10-2009 г.Документи до Виена
17-09-2010 г.ВИЗИ
17-09-2010 г.ВИЗИ
- kikolilokiko
до сега почти не е имало проблем с пощите, което за бг е очудващо разбира се
тези, които бързо са получили покана за интервю може би са с професии, даващи предимство
прави впечатление малкия брой поканени и сравнително по-ускорените срокове
поздрави на линко, който добре се е справил с триенето на постовете ми
тези, които бързо са получили покана за интервю може би са с професии, даващи предимство
прави впечатление малкия брой поканени и сравнително по-ускорените срокове
поздрави на линко, който добре се е справил с триенето на постовете ми
emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
-
Здравейте!
Чакането изнервя нали?! Аз съм оптимист все още, вярвам, че ще има още поканени да ни зарадват за Коледа с едно успешно интервю .
Като чета коментарите на миналите предната сесия още повече се обнадеждавам, защото повечето са получили покани един месец предварително т.е. през Май за Юни, даже някои са нямали и пълен месец да отговорят. Така че смятам, че сега нарочно ни изнервят, да не очакжате случайно да е лесно...
Accuse de reception: 01.09.2009
Чакането изнервя нали?! Аз съм оптимист все още, вярвам, че ще има още поканени да ни зарадват за Коледа с едно успешно интервю .
Като чета коментарите на миналите предната сесия още повече се обнадеждавам, защото повечето са получили покани един месец предварително т.е. през Май за Юни, даже някои са нямали и пълен месец да отговорят. Така че смятам, че сега нарочно ни изнервят, да не очакжате случайно да е лесно...
Accuse de reception: 01.09.2009
- kikolilokiko
вярно е, че тази година някои получиха покани по-рано от обичайното и е възможно да има още - миналата сесия идваха около месец преди интервюто, така че има надежда до края на октомври според мен
едно е сигурно - емиграционите служители не биха бавили, за да изнервят кандидатите! не знам как въобще ви хрумна такава идея...
едно е сигурно - емиграционите служители не биха бавили, за да изнервят кандидатите! не знам как въобще ви хрумна такава идея...
emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
- milla
- Модератор
KASTA7372, благодаря, попълних данните.
mimsan, чакам да кажеш в колко часа ви е интервюто?
mimsan, чакам да кажеш в колко часа ви е интервюто?
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Направих промяна, не не сте я видели. Интервюто ни е от 10.00 часа.
Дано всички преминем успешно!
------------------
изпратени док. - 11.08.09
аccusé de réception - 20.08.09
получена покана за интервю - 08.10.09
Интервю - 08.12.09 от 10.00 часа.
Дано всички преминем успешно!
------------------
изпратени док. - 11.08.09
аccusé de réception - 20.08.09
получена покана за интервю - 08.10.09
Интервю - 08.12.09 от 10.00 часа.