Усещаш ли разликата, че жената пита за джакпота, а ти ни разправяш, че си уцелил тройка?tonny написа: ↑Чет Окт 17, 2019 9:13 pmIvan1007 написа: ↑Чет Окт 17, 2019 3:03 amАз се чудя кое е по-демотивиращо или мотивиращо от двете - джакпота от тотото или
Продължавай с позитивизма и митовете.
Ще ми е наистина много приятно да ме уведомиш, че си наел поне един световно неизвестен инженер от България само по документи.
Аз не бих си взел дори и котка без да съм я видял предварително.
Усещаш ли разликата между двете твърдения в болд?
Ние с жена ми си намерихме работа и подписахме договори преди 3 месеца преди да заминем. Фаитъра ни помогна с кацането и ни свърза с други българи още преди това. НЕ, не беше по специалността, но ни гарантира "меко кацане".
Кво му е сложно на кацането, та трябва някой да ти
помага? За първи път летиш със самолет?
Отне ми навремето точно 2 нощи на хотел, докато си оправя банкова сметка и жилище под наем, който си бях харесал на интернет, уговорил среща с офиса и на третата нощ спах в него.
На 5-10 Мин от всички възможни училища, мол с всички магазини, в един от най-добрите квартали, като си купих къща се преместих на 600 метра и в нея живея и досега.
Кво му е мекото на това да почнеш каква да е работа още с пристигането?
Нямам никакво намерение да споря с теб - това си искал, постигнал си го и го оценяваш като джак-пот - честито!