Отговор след интервю

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
thriller
Изгонен от форума
Мнения: 129
Регистриран на: Нед Фев 28, 2010 4:42 pm

Re: Отговор след интервю

Мнение от thriller »

Ей хора за тва учете френския яко.Да си говорим направо на 99% интервюто се взема с добър френски.Аз още и документи не съм подал,но това е само защото искам да съм сигурен,че отидали там няма да имам проблем с френския.Тоест още го уча.Едва когато сме убедени с жената,че сме подготвени за тест или интервю тогава ще пусна документите.Тоест есента.
Успех на всички колеги реяили да поемат трудни път зад океана.

Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му.
mak_741
Мнения: 25
Регистриран на: Нед Авг 16, 2009 3:24 pm

Re: Отговор след интервю

Мнение от mak_741 »

niky_i на 01.03. пуснахме запитване за това как върви процедурата ни до Виена, защото чакаме вече ДВА месеца за отговор.
От там ни отговориха ,че всички документи се изпращат в Монреал и когато там вземат решение щели да ни уведомят.Вече всички важни решения се вземали там. :?:
Видяли сме много в този живот,ама такава игра на нерви не сме......
Последно промяна от mak_741 на Пон Мар 08, 2010 7:16 am, променено общо 1 път.
marti2008
Мнения: 44
Регистриран на: Сря Мар 18, 2009 6:48 am

Re: Отговор след интервю

Мнение от marti2008 »

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДАМИ! :f: Да успокоя всички които чакат да приключи проверката на документите, днес и ние пратихме мейл до Виена и ни отговориха ,че нашите документи били в Монреал и от Виена нямат инфо на какъв етап е проверката,но можело до отнеме от няколко седмици до няколко месеца,но не уточняват колко.Великото чакане продължава !!! ;(
Успех на всички и да се надяваме ,че щом документите ни имат вече 3 месеца престой в Квебек в графата за пребиваване ще ни прибавят някоя точка :lol: ииииииии СМЕ В КВЕБЕК СКОРО! :y:
Публикувай отговор