Семеен проблем !!! Моля помогнете
-
- Обратна връзка:
Семеен проблем !!! Моля помогнете
Здравейте на всички тук в този готин форум и също така сайт. Евала за всичкото инфо което сте дали.
Имам проблем който се изразява в следното:
Женен съм и имам дете. С жена ми не сме разведени и не сме заедно от 8 години. Интересувам се като пиша в формуляра 4е съм 'separe' каква или какви декларации трябва да напише жената за да ме пуснат с детето. Питал съм че може така но никой не ми е казал какъв трябва да е текста.
Ако някой случайно знае моля да ми помогне!!!
Благодаря предварително.
Женен съм и имам дете. С жена ми не сме разведени и не сме заедно от 8 години. Интересувам се като пиша в формуляра 4е съм 'separe' каква или какви декларации трябва да напише жената за да ме пуснат с детето. Питал съм че може така но никой не ми е казал какъв трябва да е текста.
Благодаря предварително.
Je vous souhaiter tout le bonheur du monde !!!
DCS Vienna - 25.10.2005
Accuse de .. - 30.11.2005
Entrevue - 14.04.2006 - OK
Médecine - xx.xx.2006
DCS Vienna - 25.10.2005
Médecine - xx.xx.2006
- Дякон Игнатий
Re: Семеен проблем !!! Моля помогнете
Сигурен съм,че ще ти се помогне(аз не съм в с час тоя казус),но се придържай към:marcho_bg написа:Здравейте на всички тук в този готин форум и също така сайт. Евала за всичкото инфо което сте дали.
Благодаря предварително.
УСПЕХ... sestra mi zamina ... priqteli zaminaha ... kolegi sy6to zaminaha ... basi, 4udq se kakvo pravq o6te tuk ...
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
- Independent
-
- Обратна връзка:
МДААА
придържам се ...
Сестра ми се занимаваше с емиграция в Канада над 2 години и прекрасно знае всички стъпки и тънкости, но за съжаление това точно не го знае.
Знам че майката трябва да подпише декларация че детето може да пътува в чужбина, но това не е достатъчно.
До колкото съм в час с нещата ми трябва декларация че тя е съгласна аз и сина ми да емигрираме без нея и че тя не иска да емигрира ... АМА ТОЧНИЯ ТЕКСТ НА ТОЯ ПРОКЛЕТ ДОКУМЕНТ ОТДЕ ДА ГО ВИДЯААААА
))))))))))))
Иначе отговарям перфектно на изискванията (преди време движих кандидаствах и бях одобрен, но се отказах) единствено ми куца малко френският, но сега го уча ...
Много сте готини всички тук благодаря за отзивите
)

Сестра ми се занимаваше с емиграция в Канада над 2 години и прекрасно знае всички стъпки и тънкости, но за съжаление това точно не го знае.
Знам че майката трябва да подпише декларация че детето може да пътува в чужбина, но това не е достатъчно.
До колкото съм в час с нещата ми трябва декларация че тя е съгласна аз и сина ми да емигрираме без нея и че тя не иска да емигрира ... АМА ТОЧНИЯ ТЕКСТ НА ТОЯ ПРОКЛЕТ ДОКУМЕНТ ОТДЕ ДА ГО ВИДЯААААА

Иначе отговарям перфектно на изискванията (преди време движих кандидаствах и бях одобрен, но се отказах) единствено ми куца малко френският, но сега го уча ...
Много сте готини всички тук благодаря за отзивите

DCS Vienna - 25.10.2005
Médecine - xx.xx.2006
DCS Vienna - 25.10.2005
Médecine - xx.xx.2006
Само може ли да вметна едно въпросче.Тя наистина ли е съгласна и ще подпише ли такъв документ?marcho_bg написа:МДАААпридържам се ...
До колкото съм в час с нещата ми трябва декларация че тя е съгласна аз и сина ми да емигрираме без нея и че тя не иска да емигрира ... АМА ТОЧНИЯ ТЕКСТ НА ТОЯ ПРОКЛЕТ ДОКУМЕНТ ОТДЕ ДА ГО ВИДЯААААА))))))))))))
Много сте готини всички тук благодаря за отзивите)
Документа ще го потърся и ако го намеря ще дам линка.Някъде гледах такова нещо, но в момента не мога да се сетя.
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Няма нужда да търсиш точно определен образец на формуляр или текст, защото такъв не съществува. Декларацията се съставя в свободна форма и текст, като основното е да е заверена от нотариус и от съдържанието й ясно и недвусмислено да е видно (да се разбира) следното:
1. Кой е декларатора - да има всички данни, определящи едно физическо лице т.е. имена, ЕГН, No на л.к, адрес.
2. Какво се декларира - съгласие за емигриране от България на законнороденото й от брака с еди-кой си дете (всички данни за детето и бащата) заедно с неговият роден баща.
3. Срок на действие (ако има такъв).
4. За какво се подписва декларацията - за да послужи пред съответните власти в България и чужбина, там където е необходимо.
5. Дата и място на подписване на декларацията и нотариално заверен подпис на декларатора.
Ако не се наемаш да я съставиш сам, то какъвто и примерен вариант на декларация да ти дадат да ползваш, в него трябва да ги има всички тези елементи.
1. Кой е декларатора - да има всички данни, определящи едно физическо лице т.е. имена, ЕГН, No на л.к, адрес.
2. Какво се декларира - съгласие за емигриране от България на законнороденото й от брака с еди-кой си дете (всички данни за детето и бащата) заедно с неговият роден баща.
3. Срок на действие (ако има такъв).
4. За какво се подписва декларацията - за да послужи пред съответните власти в България и чужбина, там където е необходимо.
5. Дата и място на подписване на декларацията и нотариално заверен подпис на декларатора.
Ако не се наемаш да я съставиш сам, то какъвто и примерен вариант на декларация да ти дадат да ползваш, в него трябва да ги има всички тези елементи.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
-
- Обратна връзка:
Благодаря на taralej и на Linko ...
Да съгласна е.
Това което е отговорил Linko го намирам за изчерпателно ... мисля че вече горе долу ми е ясно съдържанието на документа.
Но taralej ако намериш линк на подобно нещо ще съм много благодарен
)))))))
Да съгласна е.
Това което е отговорил Linko го намирам за изчерпателно ... мисля че вече горе долу ми е ясно съдържанието на документа.
Но taralej ако намериш линк на подобно нещо ще съм много благодарен

DCS Vienna - 25.10.2005
Médecine - xx.xx.2006
DCS Vienna - 25.10.2005
Médecine - xx.xx.2006
- avve
- Обратна връзка:
az sum v sushtoto polojenie
Аз се надявам да бъда на интервю сега - ноември/декември и най-точно ще ти кажа как се минава при такъв случай! Кандидатствам сама с дете по позиция "разделена"! След като попитах с мейл какъв документ трябва, ако само си разделен със съпруга, ми отговориха- само декларация,нотариално заверена, че е съгласен детето да замине с мен!
Madame,
Vous devrez nous envoyer une autorisation signee par le pere de votre
fils dans laquelle il donne son accord que vous partez avec le fil au
Quebec. Cette autorisation doit etre legalisee (par un notaire).
Salutations
SIQ VIENNE
Това е отговорът, който получих!
Представила съм още като документи: Удостоверение за граждански брак, всички документи, които се изискват за детето - акт за раждане, снимка!
Най-добре е да се свържем и като мина да ти предам точно как стоят нещата! Успех на всички, чакащи интервю!
Забравих да кажа, че декларацията в такива случаи важи 6 месеца, което значи че трябва поне още веднъж до интервюто да се извади! При който и нотариус да отидеш ще знае какво се пише!
Madame,
Vous devrez nous envoyer une autorisation signee par le pere de votre
fils dans laquelle il donne son accord que vous partez avec le fil au
Quebec. Cette autorisation doit etre legalisee (par un notaire).
Salutations
SIQ VIENNE
Това е отговорът, който получих!
Представила съм още като документи: Удостоверение за граждански брак, всички документи, които се изискват за детето - акт за раждане, снимка!
Най-добре е да се свържем и като мина да ти предам точно как стоят нещата! Успех на всички, чакащи интервю!
Забравих да кажа, че декларацията в такива случаи важи 6 месеца, което значи че трябва поне още веднъж до интервюто да се извади! При който и нотариус да отидеш ще знае какво се пише!
Savoir c'est pouvoir!
гс
s tazi deklaratziya sthe minesh intervyuto i posle v bukuresth, no ne mozesh da napusnesh bg s deteto. po-hubavo kat sha davash pari si ya napravi kato horata, zasthoto i bez tuy e bez srok
За да напуснеш страната с дете /без другия родител/, ти трябва само декларация от него, че е съгласен за това. Тя естествено трява да бъде нотариално заверена. Нищо повече. Знам го от личен опит - даже детето може да пътува само, ако има декларации и от 2мата родители /казвам го само за инфо, защото и това ми се е случвало/.
Поздрави и споко:)
Поздрави и споко:)